Sopimussiivous räätälöitynä Espoossa

Letme Palvelu Oy toteuttaa sopimussiivouksia säännöllisesti toistuvina ylläpitosiivouksina. Laadimme mielellämme pidemmätkin sopimussiivoukset asiakkaidemme kanssa. Luotettavana yrityksenä olemme valmiina huolehtimaan liiketilasi tai muun toimitilan siisteydestä ja puhtaudesta juuri niin pitkäkestoisesti kuin vain itse haluat.

Kun sopimussiivousta lähdetään laatimaan asiakkaan kanssa, haluamme todella sitoutua omalta osaltamme siivouspalvelun tuottajana siihen, että laatu on korkeatasoista ja että sovitut siivoustoimenpiteet suoritetaan ajallaan. Huolehdimme kaikista siivouskohteistamme tarkasti ja ammattitaidolla. Kartoitamme alussa tilanteesi yksityiskohtaisesti ja rakennamme sopimussiivousta koskevan palvelukokonaisuuden sitten sen pohjalta niin, että se vastaa kaikkiin tarpeisiin. Haluamme sitoutua huolehtimaan puhtaudesta pitkäjänteisesti Espoossa ja lähialueilla.

Joka päivä toistuva siivous, viikkosiivous tai kuukausittainen siivous – säännöllisyys voidaan määritellä sen mukaan millaista puhtaustasoa, hygieniaa ja raikkautta siivottavat tilat vaativat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää sopimussiivouksesta!

Sopimussiivousta tehdään mm.

  • Kouluissa
  • Päiväkodeissa
  • Lääkäriasemilla
  • Taloyhtiöiden yleisissä tiloissa
  • Myymälöissä