Myymäläsiivous Espoossa

Myymäläsiivous Espoossa ja lähialueilla luotettavasti ja joustavasti Letme Palvelu Oy:stä.

Siistissä työympäristössä työskenteleminen on paljon mieluisampaa kuin likaisessa. Toki on muistettava myös suorat terveydelliset vaikutukset, kuten säännöllisen siivouksen mukanaan tuoma hygienia.

Varsinkin elintarvikemyymälöissä, kuten muissakin liiketiloissa, hygieenisyys on avainasemassa sekä henkilökunnan että asiakkaiden viihtyvyyden ja hyvinvoinnin kannalta. Siistit tilat kertovat yrityksen laadusta ja ammattitaidosta, oli kyseessä sitten ruokakauppa tai vaateliike.

Kokenut ammattilainen

Letme Palvelu Oy on kokenut myymäläsiivouksen ammattilainen, joka tarjoaa räätälöityä palvelua kaikenlaisille myymälöille Espoon alueella. Teemme sekä kertaluontoisia siivouksia että jatkuvia sopimussiivouksia. Sopimukseen voidaan sisällyttää tarpeen mukaan esimerkiksi ylläpitävät siivoukset tai laajemmat siivouspalvelut sekä erikseen ikkunanpesut, lattioiden vahaukset jne. Kysy lisää!

Tilaa myymäläsiivous

Ota yhteyttä ja tilaa myymäläsiivous yrityksellesi. Letme Palvelu Oy:n henkilökunta hoitaa siivoukset aina ajallaan, tehokkaasti ja huolellisesti. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous myymäläsiivouksesta!